In 2020 toch tweede seizoen televisieserie Voyant.

In 2019 hebben een aantal leden van filmclub Shot ’71 uit Berlicum 6 afleveringen gemaakt van de infotainment-reeks Voyant.
Voyant, zien en gezien worden, gaat over bijzondere personen uit en gebeurtenissen in de Meierij van Den Bosch. Ook twee niet leden, Fons Brenninkmeijer, verantwoordelijk voor de productie en filmer Vico van der Voort werkten mee aan de totstandkoming van de serie.
De meeste afleveringen zijn gebaseerd op het uitgebreide filmarchief van de filmclub.
Zo vertelt Shotter Harry Zwanenberg in ‘n aflevering over de vele restauraties die hij de afgelopen decennia in ‘s-Hertogenbosch heeft gefilmd. En Tiny Vermeer zet zijn passie voor de belegering van Den Bosch in 1629 af tegen de actualiteit van vandaag.
Harry Zwanenberg portretteert net als 10 jaar geleden de nu 90 jarige troubadour en illustrator Cor Versteeg.
Er is een aflevering gewijd aan Willem van der Made, directeur stadsontwikkeling van ‘s-Hertogenbosch en kijken we samen met Miesjel van Gerwen terug op de Bosch Parades van de afgelopen tien jaren. Onder rode namen bevinden zich links naar de betreffende afleveringen van Voyant.

Aanvankelijk gooide Covid 19 roet in het eten voor het nieuwe seizoen. Maar besloten is om de nieuwe reeks te verplaatsen naar het najaar.
Daarin aandacht voor Jan de Groot (van de Bossche Bol) en ondernemer en voormalige jachtbouwer Rien Moonen uit Vught. Het nieuw te vormen Zuid Willemspark is het centrale thema van zelfs drie afleveringen. Een aflevering gaat over het Maximakanaal, het tweede over de voormalige wijk De Pijp en in de derde kijken we naar het verleden en de toekomst van het voormalige veevoerbedrijf Koudijs.
De uitzendingen staan gepland voor het einde van het jaar met mogelijk een kerstspecial als afsluiter.